Ik ben de juiste fotograaf…

Voor mensen die niet houden van poseren voor de camera;

Voor gezinnen met kinderen van 4 tot 16 jaar;

Voor het spontaan op de foto krijgen van jouw kids;

Voor een ongedwongen shoot. Niets moet en de leuke spelletjes in mijn werkwijze zorgen voor een gezellige middag en spontane, niet geposeerde foto’s;

Voor een shoot zonder teveel poespas. Ik zoek bewust een rustige omgeving, zodat jouw lach en de puurheid van het gezin het beste naar voren kunnen komen;

Voor een leuke en gezellige middag;

Wanneer je een middag quality time wilt met je gezin.

Werkwijze

Je kiest een pakket

Je kiest één van mijn pakketten uit en mocht je daarover nog vragen hebben dan stuur je me een berichtje. Ik beantwoord al je vragen en dan kun je je keuze maken. 

Portret_shoot_buiten_milou soeters

We plannen een datum

Telefonisch, via mail of via WhatsApp plannen we een datum. We kijken welk tijdstip voor jouw kids het beste uitkomt, zodat ze straks ultiem genieten van de shoot.

Broers_photoshoot_buiten_strand_milou soeters

Je ontvangt een vragenlijst

Bij sommige fotoshoots ontvang je een vragenlijst. Ik wil jullie gezin zo goed mogelijk vast kunnen leggen. Daarom is het voor mij fijn als ik jullie alvast wat beter leer kennen. Je ontvangt van mij een vragenlijst en door middel van de antwoorden kan ik de kids net wat beter sturen. 

Zussen_shoot_lifestyle_milou soeters

Het is zover: de shoot!

Vandaag is de dag van jullie shoot. Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik! Laten we duimen op een lekker zonnetje. Mocht het vandaag regenen, dan plannen we natuurlijk gewoon een nieuwe datum.

Liefde_fotoshoot_partner_milou soeters

Foto's uitzoeken & betaling

In de week na de shoot ontvang je van mij alvast een preview, want ik snap dat je super nieuwsgierig bent. Op dat moment ontvang je ook de factuur. Ongeveer drie weken na de shoot ontvang je van mij een link die je brengt naar jullie persoonlijke en beveiligde online galerij. Het is fijn als de betaling dan voldaan is. In de online galerij zie je alle foto’s die door mijn selectie zijn gekomen. Jullie maken een keuze uit deze foto’s en maken die keuze aan mij kenbaar door de gekozen foto’s in de galerij een hartje te geven. 

Stel_fotoshoot_liefde_outdoor_milou soeters

Het ontvangen van de foto's

Als ik jullie selectie heb ontvangen, zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk een nieuw linkje ontvangt. Via die link kun je de door jou uitgekozen foto’s downloaden in hoge kwaliteit. 

Locaties

Ik fotografeer het liefst op onderstaande locaties:


– Loonse en Drunense Duinen
– Vlonderpad in Breda
– Suikerfabriek in Zevenbergen (overdekt, meerkosten)
– Surea in Rijen
– Duiventoren in Dongen
– Het Halve Zolenpad – Moerputten in ’s Hertogenbosch
– Tramkade in ’s Hertogenbosch (overdekte mogelijkheden)
– Huis ter Heide, Loon op Zand


Heb je zelf een andere locatie in gedachten? Laat het me gerust
weten, zodat we naar de mogelijkheden kunnen kijken!